2104932844 6932264967 Παύλου Φύσσα 18, Πρωην Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι, Πειραιάς info@keratsinitravel.gr
hero image
 
 
 
 
Οργάνωση Σχολικών Εκδρομών
Keratsini Travel - Ματσάγκος Ιωάννης - Τουριστικό Γραφείο - Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων - Εκδρομές - Κερατσίνι Αττική

 

Η οργάνωση σχολικών εκδρομών και η μεταφορά μαθητών αποτελούν προτεραιότητα για εμάς στο Keratsini Travel του Ματσάγκου Ιωάννη. Με μια ιστορία που απλώνεται πολλές δεκαετίες και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, έχουμε εδραιωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος για τη μεταφορά μαθητών σε εκπαιδευτικές εκδρομές και σχολικές εκδηλώσεις.

Το έμπειρο προσωπικό μας και η σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των παιδιών και των εκπαιδευτικών. Κατανοούμε τη σημασία της υπευθυνότητας και της συνέπειας σε κάθε μας δράση και την αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

 

Η εξυπηρέτησή μας εντός Αθηνών είναι άμεση και αποτελεσματική, ενώ λαμβάνουμε πάντα υπόψη τις δυσκολίες και τις ανάγκες του εκπαιδευτικού τομέα. Προσαρμόζουμε τους διακανονισμούς μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, διασφαλίζοντας πάντα την ασφάλεια και την άνεση των εκδρομών.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στον προγραμματισμό των μονοήμερων ή πολυήμερων σχολικών εκδρομών, προσφέροντας οργανωμένα πακέτα με διαμονή και διατροφή και επισκέψεις σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Επισκεφτείτε μας στο γραφείο μας για να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική εκδρομή με τις καλύτερες δυνατές προσφορές!

 
     
     
     2104932844