2104932844 6932264967 Παύλου Φύσσα 18, Πρωην Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι, Πειραιάς info@keratsinitravel.gr
hero image
 
 
 
 

KERATSINI TRAVEL
Τουριστικό Γραφείο - Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων - Κερατσίνι Αττική

 

Καλώς ήρθατε στο Keratsini Travel, το ταξιδιωτικό γραφείο που φροντίζει να μετατρέψει κάθε σας ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία! Με χαρά και πάθος για τον τουρισμό, βρισκόμαστε στον χώρο από το 1977, δίνοντας ζωή στα όνειρά σας για ανεπανάληπτες αποδράσεις.

Στο Keratsini Travel, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, καθώς και με τα κορυφαία ξενοδοχεία, προσφέροντάς σας την άνεση, την ασφάλεια και τη λεπτομέρεια που αρμόζει σε κάθε ταξίδι σας. Με πείρα που αντλείται από δεκαετίες στον τουρισμό, στηριζόμαστε στο επαγγελματισμό και την προσωπική μας προσέγγιση για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

 

Αναλαμβάνουμε εκδρομές για σχολεία, συλλόγους, Κ.Α.Π.Η. και όχι μόνο. Από μονοήμερες εκδρομές μέχρι διήμερες και τριήμερες αποδράσεις, από καλοκαιρινά θαλάσσια μπάνια μέχρι περιπάτους και εξορμήσεις στη φύση, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.

Διαθέτουμε πούλμαν 40-50 θέσεων, εξυπηρετούμε σχολεία για τη μεταφορά μαθητών σε σχολικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές επισκέψεις με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Εμείς στο Keratsini Travel χαίρονται πάντα να γνωρίζουμε καινούριους φίλους, να χαράζουμε νέες διαδρομές και να δημιουργούμε όμορφες εικόνες στις αναμνήσεις σας. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Έλατε και εσείς μαζί μας, όπου και αν σας οδηγήσει η επόμενη περιπέτειά σας!

 
     
     
    2104932844