2104932844 6932264967 Παύλου Φύσσα 18, Πρωην Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι, Πειραιάς info@keratsinitravel.gr
hero image
 
 
 
 
Διαδρομές στη φύση 
Keratsini Travel - Τουριστικό Γραφείο - Κερατσίνι Αττική

 

Στο Keratsini Travel του Ματσάγκου Ιωάννη, οι κυριακάτικοι περίπατοι και οι μονοήμερες διαδρομές στη φύση αντιπροσωπεύουν μια αγάπη που μετατράπηκε σε πρόγραμμα δράσης! Η ιδέα ξεκίνησε από την αγάπη μας για τη φύση και την επιθυμία μας να την εξερευνήσουμε. Καθώς γνωρίσαμε νέους φίλους μέσω της δουλειάς μας, η αγάπη μας για τη φύση έγινε πιο συγκεκριμένη, εκφραζόμενη μέσα από μονοήμερες εξορμήσεις σε προορισμούς κοντά στην Αττική.

Με την υποστήριξη ορειβατικών συλλόγων και την έρευνά μας για μονοπάτια και διαδρομές στη φύση, ανακαλύψαμε καινούργια μέρη που ήταν λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά μας, αλλά δεν είχαμε ιδέα ότι υπήρχαν. Και έτσι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οργανώνουμε εκδρομές σε αυτούς τους όμορφους προορισμούς, γίνοντας όλοι μας ένας στον κοινό στόχο της εξερεύνησης και της απόλαυσης της φύσης.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Εάν θέλετε να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία και να περάσετε μια μέρα γεμάτη νέες γνωριμίες και όμορφες εικόνες, δηλώστε συμμετοχή στην επόμενη πεζοπορία μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει ένα ταξίδι ευτυχίας για την ψυχή και το μυαλό!

 
     
     
     2104932844